בלעדי לכלכליסט
בעלת המותג Trafilea הגישה הצעה לרכישת סטארט-אפ ההלבשה התחתונה בריולה
זאת לאחר מינוי הנאמנים בחודש שעבר לחברה, שצברה חובות בסכום של כ-26 מיליון שקל; הסטארט-אפ ביורלה מפעיל פלטפורמה שמאפשרת לנשים בטווח מידות רחב לרכוש חזיות חדשות אונליין
בעלת מותג האופנה הבינלאומית Trafilea הגישה השבוע הצעה לרכישת נכסי הסטארט-אפ "בריולה טכנולוגיות התאמת ביגוד", שנכנס להקפאת הליכים בשל חובות של כ-25.8 מיליון שקל. כך נודע ל"כלכליסט".
- ביהמ"ש מינה נאמנים לסטארט-אפ בריולה למכירה מקוונת של חזיות
- סטארט-אפ ההלבשה התחתונה בריולה הגיש בקשה להקפאת הליכים
- מחינוך חרדי להקמת אתר למכירת חזיות: "לא ידעתי שאני רוצה להיות יזמת"
הסטארט-אפ ביורלה מפעיל פלטפורמה שמאפשרת לנשים בטווח מידות רחב לרכוש חזיות חדשות אונליין.
בחודש שעבר מינה השופט חגי ברנר לחברה שני נאמנים: רו"ח רונן אשכנזי ועו"ד אבי אברמוביץ. ברנר קבע כי "אין חולק שעסקינן בחברה שהיא חדלת פירעון".
לדבריו של השופט ברנר, "החברה צברה חובות בסכום כולל של כ-25.8 מיליון שקל. מתוכם סך של כ-14.5 הוא חוב כלפי נושים מובטחים, סך של 10.3 מיליון שקל הוא חוב כלפי נושים רגילים וסך של כ-900 אלף שקל הוא חוב כלפי נושים בדין קדימה. בבסיס הבקשה עומד הרצון של החברה להעמידה למכירה כלפי צדדים שלישיים באופן שעשוי לכסות את כלל חובותיה לנושים או לפחות חלק גדול מהחובות".
Trafilea נמצא בבעלות החברה הבינלאומית Overnel s.a, שהגישה את ההצעה והיא עוסקת אף היא בין היתר במכירה ושיווק של מוצרי הלבשה ברשת. אוברנל אס.איי מיוצגת על ידי עו"ד דן להט ועו"ד יורם ל. כהן.
לפי ההערכות, הוגשה הצעה נוספת לרכישת בריולה מגורם אחר.
עוד עלה מההחלטה כי בחודשים האחרונים ניהלה החברה מו"מ עם גורמים נוספים כאלה ואחרים שלא הוכתר בהצלחה בסופו של דבר, אך ההצעות שהוגשו נעו בין סכום של 7.5 מיליון דולר לסכום של 32 מיליון דולר.
החברה נולדה מתוך חזונה של מייסדת החברה, אורית חשאי, לאפשר לנשים מרחבי העולם לרכוש הלבשה תחתונה ללא צורך בביקור בחנויות פיסיות וביצוע מדידות בהן.