$
פרסום ושיווק

ולרונה תייצר שוקולד מאבקת חלב ישראל לשוק המוסדי

מותג היוקרה הצרפתי משיק לראשונה בארץ שוקולד חלב, שייוצר במפעלי החברה בצרפת; היבואן, בעלי יקב תשבי, גולן תשבי: "השוקולד הכשר ישווק תחילה בישראל בלבד למסעדות, לקונדיטוריות ולשוקולטיירים"

אורנה יפת 08:0829.10.19

מותג שוקולד היוקרה הצרפתי ולרונה משיק לראשונה בארץ שוקולד ראשון שעשוי מחלב ישראל.

 

 

השוקולד הראשון שיושק מחלב ישראל יהיה שוקולד חלב בעל 38% מוצקי קקאו, ולאחר מכן עתידה החברה לפתח שוקולדים נוספים בסדרה זו. השוקולד החדש מבוסס על חלב ישראל ומיוצר במפעלי החברה בצרפת. ולרונה מיובא לישראל על ידי יקב תשבי מאז 2011.

גולן תשבי, בעלי יקב תשבי ויבואן שוקולד ולרונה גולן תשבי, בעלי יקב תשבי ויבואן שוקולד ולרונה צילום: אלעד גרשגורן

 

לדברי בעלי היקב, גולן תשבי, “לקח לי שמונה שנים לשכנע את הצרפתים לעשות שוקולד מאבקת חלב ישראל. עד עכשיו השוקולד יוצר רק מחלב נוכרי וזה חסם בפניי את האפשרות לשווק שוקולד חלב לבתי מלון וגופים ששומרים על כשרות. המשמעות של המהלך הנוכחי היא פתיחת כל שוק המהדרין, בתי מלון ומסעדות, לשוקולד החדש”.

 

שוקולד ולרונה שוקולד ולרונה צילום: אתר החברה

 

 

יקב תשבי מייבא מדי שנה 100 טונות שוקולד ולרונה שנמכר לשוק המקצועי וגם לשוק הקמעונאי. מדובר בשוקולד לא זול, שמחירו נע בין 55 שקל ועד 140 שקל לק”ג. השוקולד הכשר ישווק תחילה בישראל בלבד למסעדות, לקונדיטוריות ולשוקולטיירים. “כיום אנחנו משווקים את ולרונה ברביבה וסיליה, לשף קונדיטור מיקי שמו, לקבוצת המסעדנות R2M, רולדין, איקה ועוד”, אמר תשבי.

 

את השוקולד הכשר יחל היקב לשווק בחודש הקרוב, בעיקר לשוק המוסדי. שוקולד ולרונה מופץ ב־60 מדינות בעולם. החברה נוסדה ב־1922 על ידי שף קונדיטור מעמק הרון.

 

לוולרונה קו מוצרים ייחודי הכולל ממתקי שוקולד, קוביות שוקולד, ברים ושוקולד לפי משקל וכן, מוצרי אפייה, תרכובות שונות, ושוקולד גולמי לאפייה ובישול לשוק המקצועי ולצריכה פרטית.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x