ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 כנס המסים BDO TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן כנס האנרגיה 2024 Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות גיימינג 2024 PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי Tech TLV 2025 הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי תחזיות 2025 Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup בטיחות במקומות עבודה +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

ועידת לונדון

רשימת הסטארט-אפים שנוסעים עם "כלכליסט" לוועידת Mind the Tech בלונדון ממשיכה להתרחב

חברי המשלחת הישראלית יזכו לחשיפה במהלך הוועידה, וייקחו חלק במפגשים עם משקיעים ושותפים אסטרטגיים בתאגידים בריטיים ואירופאים. חלקה השני של רשימת החברות שכבר הבטיחו את מקומן בחודש הבא בלונדון

נעמי צורף 14:3513.08.19

בחודש הבא יארח "כלכליסט" בלונדון את ועידת Mind the Tech London 2019, אירוע ייחודי בן שלושה ימים בו יפגשו בכירי ענף הטכנולוגיה והפיננסים מישראל ומבריטניה. האירוע יכלול סדרה של הרצאות ודיונים בנושאי חדשנות, טכנולוגיה, קשרים עסקיים עם ישראל, הזדמנויות השקעה ועוד. אל המשלחת תצא מטעם "כלכליסט" משלחת של סטארט-אפים ישראלים, שיזכו לחשיפה לפני הוועידה ובמהלכה, ולמפגשים עם משקיעים ושותפים אסטרטגיים בתאגידים בריטיים ואירופאים. הסטארט-אפים יבחרו מבין אלו העוסקים בתחומים הבאים: Retail & e-Commerce, FinTech, AI & Big Data, Smart Mobility & Autonomus, Entertainment.

 

סטארט-אפים המעוניינים להגיש מועמדות ולהצטרף למשלחת מוזמנים לפנות למייל: London@calcalist.co.il.

 

לפרטים נוספים ורישום לחצו כאן .

 

לעיון בחלקה הראשון של רשימת הסטארט-אפים המשתתפים בתחרות לחצו כאן .

 

סטארט-אפים בולטים נוספים שכבר הבטיחו את מקומם בלונדון:

 

Jifiti

 

מה עושים: חברת פינטק המספקת פתרון לפריסת קניות לתשלומים בנקודות המכירה, באמצעות שימוש בכרטיס וירטואלי המגובה על-ידי בנקים מובילים בארה"ב ובאירופה. הכרטיס הווירטואלי משתמש בתשתיות קיימות של הנפקת וסליקת כרטיסים של מסטרקארד וגופים דומים, ולכן מאפשר לרשתות המותגים עבודה רגילה עם הקופות ללא צורך בהטמעת תוכנה או חומרה.

 

ג'יפיטי שמה דגש על כך שכל הפתרונות המוצעים לרשתות צריכה לא ידרשו משאבי פיתוח מהלקוח, וכל המוצרים מותאמים לפלטפורמה כך שניתן להשתמש בהם דרך המחשב האישי, הנייד, או הטאבלט בחנות. הבשורה של ג'יפטי לרשתות מוצרי הצריכה היא היכולת לשמור על חוויית משתמש רציפה, ובה בעת ליהנות מניידות בין הבנקים המספקים את ההלוואות ולהוציא לשוק תוכנית פריסה לתשלומים ממותגת תוך ימים ספורים. שיתוף הפעולה עם ג'יפיטי מאפשר לבנקים להתממשק עם רשתות מותגים רבות בזמן קצר וללא צורך בפיתוח מיוחד עבור כל פרויקט. בין לקוחותיה של ג'יפיטי מותגים גלובליים, כגון: נייקי, איקאה, NFM, קרטייה, סיטיזנס בנק ועוד.

 

יזמים: יעקב מרטין, מנכ"ל; מאיר דודאי, מנהל הטכנולוגיה; שאול וייסבנד, סמנכ"ל השיווק. בכנס תשתתף גם נופר סגל ברקת, שהצטרפה לצוות לפני כשנה וחצי במטרה להוביל את היחידה העסקית של פריסת התשלומים בתוך ג'יפיטי.

 

משקיעים: משפחת יסלזון ושוטנשטיין, וכן קרן ההשקעות של ליברטי מדיה בישראל.

 

גיוסים: 7 מיליון דולר.

 

יעקב מרטין, מאיר דודאי ושאול וייסבנד יעקב מרטין, מאיר דודאי ושאול וייסבנד

  

QEDIT

 

מה עושים: QEDIT מפתחת פתרונות וכלים לשמירה על הפרטיות עבור ארגונים פיננסיים המעוניינים לשתף פעולה מבלי לחשוף זה בפני זה נתונים רגישים. החברה משתמשת בשכבת בלוקצ'יין פרטי ומצפינה את המידע באמצעות שיטה מתמטית מורכבת הקרויה 'הוכחה באפס ידיעה' (zero-knowledge proof cryptography). בכך, החברה מאפשרת לארגונים להשתמש בבלוקצ'יין, ובאותה עת לשמור על סודיות המידע ללא חשש מדליפתו. הטכנולוגיה של החברה מעניקה לארגונים את היכולות לשתף מידע רגיש ולהוכיח את אמינותו של פרט מידע מסוים, וכל זאת מבלי להחזיק במידע ומבלי לחשוף את תוכנו.

 

החברה אף מסייעת לחברות להקים מערכות לניהול שרשרת האספקה בשילוב האקו-סיסטם שלהן, תוך שמירה על סודיות המידע הרגיש. שימוש בטכנולוגית החברה עשוי לקצר ולייעל תהליכים ארגוניים שהיו עמוסים בבירוקרטיה ותלויים במשאבים יקרים, ולאפשר לצרכנים להיות בטוחים שהמידע עליהם לא דולף מספקי השירותים השונים. החברה הכריזה לאחרונה על שיתוף פעולה אסטרטגי עם ענקיות הווירטואליזציה VMware ו-Ant Financial, ואף נבחרה לאחת מחברות הסטארט-אפ החדשניות על ידי פורום הכלכלה העולמי ועל ידי אתר הטכנולוגיה הפופולארי Crunchbase.

 

יזמים: יונתן רואש (מנכ"ל), ראובן ארנולד (יו"ר) ופרופסור אביב זוהר (המדען הראשי בחברה).

 

משקיעים: המשקיעים הראשונים בחברה היו אודי וינשטיין ואופיר שלוי, אדי שלו מקרן ג'נסיס, יריב גילת, עפר רותם ומני רוזנפלד. סבב הגיוס האחרון היה בהובלת MizMaa Ventures, ובשיתוף Ant Financial, RGAX, Meron Capital, Collider Ventures, Jovono ו-Target Global.

 

גיוסים: 13 מיליון דולר.

 

רובן ארנולד, יונתן רואש ואביב זוהר רובן ארנולד, יונתן רואש ואביב זוהר צילום: רונן גולדמן

 

FundGuard

 

מה עושים: החברה מציעה פלטפורמת SaaS חדשנית לניהול השקעות בקרנות נאמנות, קרנות גידור, חברות ביטוח וגופי פנסיה. המערכת מתמקדת בשוק שמתאפיין כיום במערכות מיושנות שגוררות חוסר יעילות גבוהה בקרנות הנתונות ללחץ רב על העמלות שהן גובות, ונדרשות להתמודד עם דרישות רגולטוריות הולכות וגוברות. FundGuard מאפשרת לקרנות לייעל את ביצועיהן בעזרת למידת מכונה ובינה מלאכותית, ויכולה לזהות חריגות פיננסיות, חריגות תפעוליות לא מובנות או הונאה פוטנציאלית באופן מהיר יותר מרוב הפתרונות הקיימים כיום בשוק. החברה מספקת תמיכה בזמן אמת, תוך מתן תובנות והמלצות ללקוחות כיצד עליהם לפעול.

 

יזמים: ליאור יוגב, יניב זכריה ואורי כץ.

 

משקיעים: Blumberg Capital, LionBird, industry executives.

 

גיוסים: 6.5 מיליון דולר.

 

ליאור יוגב, יניב זכריה ואורי כץ ליאור יוגב, יניב זכריה ואורי כץ

  

Whichit

 

מה עושים: Whichit (וויצאיט) מהווה פתרון שיווקי פשוט וחדשני, המניע להגדלת האינטראקציה עם המותג, פתיחת ערוצי הכנסה חדשים ורכישת תובנות פרקטיות על קהל הלקוחות הפוטנציאלי. החברה פיתחה אלגוריתם המאפשר יצירת מיקרו-סגמנטציה ובניית פרופילי משתמשים על בסיס העדפותיהם, בזמן אמת.

 

יזמים: יונתן גן - CEO, גלית גן - Creative Director, ירדן יעקובסון - CTO.

 

משקיעים: אנג'לים בריטיים.

 

גיוסים: 2 מליון פאונד, ועוד 250 אלף פאונד זכייה בתחרויות.

 

גלית גן, יונתן גן וירדן יעקובסון גלית גן, יונתן גן וירדן יעקובסון

  

Vicarius

 

מה עושים: Vicarius הוא סטארט-אפ ירושלמי מתחום אבטחת המידע המבקש לשנות את הדרך בה ארגונים מנהלים ומאבטחים תוכנות צד שלישי. המוצר של החברה, TOPIA, נותן מענה לבעיה זו בשלושה צעדים פשוטים: ראשית, מיפוי על ידי בניית תמונה היקפית של סיכוני הארגון תוך זיהוי חורי אבטחה ידועים (CVE) וכאלו שטרם התגלו ע"ב לימוד מכונה ו-Binary Analysis; שנית, תיעדוף שמתבצע על ידי מיקוד מנהל האבטחה ב-3%-5% התוכנות הקריטיות ביותר לטיפול מיידי. תהליך זה מתבצע באמצעות איתור מאפיינים ייחודים הנוגעים לסביבת ההרצה של כל תוכנה (חיבור לרשת החיצונית, תדירות הרצה וכד') על גבי העמדות עלייה היא מותקנת; ולבסוף, מתן מענה מיידי לסגירת הסיכון בלחיצת כפתור.

 

TOPIA מספקת מגוון כלים לטיפול בסיכונים הנובעים מתוכנה. במידה וקיים טלאי אבטחה והארגון מוכן להתקינו ניתן לבצע זאת בלחיצת כפתור דרך המערכת; במידה ואין ביכולתו של הארגון לערוך שינוי בתצורת התוכנה, TOPIA תציע הגנה ללא התקנת טלאי על בסיס טכנולוגיה חדשנית שפותחה בVicarius.

 

TOPIA כבר מותקנת בעשרות אלפי עמדות ברחבי העולם, והחברה סגרה סבב גיוס סיד משמעותי מקרנות הון סיכון ומקרנות תאגידיות בהובלת JVP.

 

יזמים: מיכאל אסרף, מנכ"ל, רועי כהן, סמנכ"ל מחקר ומכירות ויוסי זאבי, סמנכ"ל טכנולוגיות.

 

משקיעים: JVP, Goldbell Investments

 

גיוסים: 2.5 מיליון דולר.

 

מיכאל אסרף, רועי כהן ויוסי זאבי מיכאל אסרף, רועי כהן ויוסי זאבי

  

Capitalise

 

מה עושים: Capitalise פיתחה מערכת מסחר המאפשרת לכל משקיע בשוק ההון לבצע אוטומציה מלאה לתרחישי המסחר שלו בעזרת ממשק בשפה טבעית. תרחישי המסחר הם למעשה האירועים להם הסוחר ממתין וכאשר הם מתרחשים, הוא יקנה או ימכור נכסים פיננסים שונים. כך יכול כל סוחר להגיב לאירועים שונים גם כאשר הוא אינו זמין לנהל אותם בעצמו, החל מאירועים פיננסיים כמו ירידה או עלייה במחירי מניות, חוזים או כל מכשיר פיננסי אחר, וכלה באירועים עולמיים כמו משקעים במדינה מסוימת, ריכוזי מכליות נפט בים או תנועה ברשתות החברתיות.

 

מערכת המסחר של Capitalise נמכרת לחברות המציעות מסחר ללקוחותיהן, כגון ברוקרים, בנקים ובורסות שונות ברחבי העולם. כיום המערכת זמינה למסחר ב: Interactive Brokers למסחר במניות, FXCM למסחר במט"ח ו-Binance למסחר במטבעות קריפטוגרפיים.

 

יזמים: אמיר שיוביץ, שחר רבין.

 

משקיעים: פועלים שוקי הון, StageOne ventures, Gefen Capital, GlenRock Israel.

 

גיוסים: 6 מיליון דולר.

 

שחר רבין ואמיר שיוביץ שחר רבין ואמיר שיוביץ

  

Nuweba

 

מה עושים: Nuweba היא פלטפורמת Serverless (מחשוב ללא תחזוקת שרתים) מהירה ומאובטחת. נואבה עיצבה מחדש את הדרך שבה בנויות פלטפורמות Serverless במטרה ליצור פלטפורמה מהירה פי 10 מפתרונות אחרים הקיימים בשוק. הפלטפורמה כוללת שש שכבות שונות של אבטחת סייבר ויכולת ניטור עמוקה של ביצועי האפליקציה בזמן אמת, והשימוש בה מתאפשר בלחיצת כפתור ואינו דורש שינויים בקוד או בקונפיגורציה הקיימת של הלקוח.

 

ארכיטקטורת Serverless היא ההתפתחות המשמעותית ביותר בתחום מחשוב הענן בעשור האחרון, אך הביצועים האיטיים של מרבית הפלטפורמות בשוק והיעדר פתרונות אבטחה מתאימים מותירים את השימוש בסרברלס למשימות שוליות בעיקרן. נואבה מאפשרת לארגונים לאמץ ארכיטקטורות Serverless עבור שימושי ליבה ומשימות קריטיות.

 

יזמים: עידו נאמן, CEO, יאן ציבולסקי, CTO.

 

משקיעים: קרנות ההון סיכון Magma ,Target Global, ומשקיעים נוספים.

 

גיוסים: 4.8 מיליון דולר.

 

עידו נאמן ויאן ציבולסקי עידו נאמן ויאן ציבולסקי

 

rentigo

 

מה עושים: רנטיגו היא חברת פרופטק-פינטק המבקשת לשנות את עולם ניהול הנכסים והדיירים. הפתרון שפיתחה החברה מייעל והופך את חווית ניהול המגורים, ניהול הדיירים, ניהול הנכסים ותשלומי שכר הדירה לפשוטה וקלה. בהיותה גם חברת סליקה, רנטיגו פותרת מספר בעיות עמוקות הקיימות היום בשוק זה - שוק מבוזר ולא טכנולוגי שמרביתו מנוהל ידנית ובו תשלומי שכר הדירה הגיעו בשנה שעברה לכמה מאות מיליארדי דולרים, מרביתם באמצעות צ'קים.

 

הפתרון של רנטיגו מספק לדיירים ולמנהלי נכסי נדל"ן כלים לניהול יום יומי, יעיל וחסכוני של נכסי הנדל"ן שלהם - מגביית תשלומים, ניהול תקלות, איסוף חבילות וניהול ספקים, ועד יכולות מיתוג, דאטה ושיווק מתוחכמות שמאפשרים להם לענות על הצרכים העסקיים בצורה טובה יותר, תוך חסכון בהוצאות, הקטנת נטישה וחיזוק המותג ללא כל צורך בשינוי טכנולוגי אורגוני. למעשה, הדייר מקבל אפליקציה חכמה המנגישה את כל השירותים הנחוצים לו, מביצוע תשלומים שוטפים וטיפול בתקלות ועד שרותי קהילה, בקלות ובמקום אחד. החברה נמצאת בגידול מואץ והחתימה מעל ל-100 אלף יחידות דיור בשנה האחרונה בשוק האמריקאי. בין לקוחות החברה נמצאות חברות נדל"ן מובילות וידועות.

 

יזם: סיון בלסנהיים.

 

משקיעים: חברות נדל"ן מפורסמות בשוק, משקיעי טכנולוגיה ועוד.  

 

סיון בלסנהיים סיון בלסנהיים

  

Sixgill

 

מה עושים: סיקסגיל הינה חברת סייבר מובילה בתחום אנליזה ונטרול איומי סייבר מהרשת העמוקה והאפלה. החברה נוסדה בשנת 2014 על ידי אבי קשטן ואלעד לביא, ומספקת פתרונות מודיעין המתריעים מפני איומים על ידי ניטור הרשת העמוקה והאפלה לארגונים ברחבי העולם, כולל חברות Fortune 500, מוסדות פיננסיים ואכיפת רשויות החוק. סיקסגיל נבחרה באונסקו-נטאקספלו בפריס כאחת מעשר החברות הכי חדשניות ופרצות דרך בעולם בעולם. כמו כן נבחרה החברה ב-2019 על יד חברת גרטנר כ-"Cool Vendor Threat Intelligence".

 

יזמים: אבי קשטן ואלעד לביא.

 

משקיעים: Terra and Elron.

 

גיוסים: 5.4 מיליון דולר.

 

אבי קשטן אבי קשטן

 

Cyber Observer

 

מה עושים: מערכת Cyber Observer היא פלטפורמת ניהול וניטור שמאפשרת הצגת תמונת מצב כוללת ורציפה אודות אבטחת הסייבר הארגונית. תוצרי המערכת מוצגים על בסיס ממשק מבוסס אינפוגרפיקה המיועד למנהלי אבטחת מידע, למנהלי סיכונים או תשתיות ולמנהלים רלוונטיים בארגונים הנדרשים לנהל עולם מורכב ומשתנה ביעילות ולהתמודד מול איומי סייבר.

 

המערכת מבוססת מנוע מרכזי אחוד (פטנט מאושר בישראל, בתהליכי פטנט בארה"ב) והטמעה רציפה של בקרות אבטחה CSC) Critical Security Controls) להצגת תמונת אבטחה אחת ברורה המחברת את כל המרכיבים של עולם אבטחת המידע בארגון.

 

המערכת מטמיעה מודל ארבע-שכבתי להצגה רציפה של מצב האבטחה העדכני, המוכנות הארגונית, זיהוי פרצות ואיומים במרחב אבטחת הסייבר. המערכת פותחה בתפיסה פרואקטיבית על מנת לאתר ולסגור פרצות אבטחה ולמזער סיכונים. הטמעת המערכת בתשתיות הארגון הינה מהירה מאוד והמידע הופך זמין מיידית.

 

יזמים: מוטי רם, עודד מס ושמעון בקר. מנכ"ל איציק וינשטיין.

 

משקיעים: Swarth group, Talis capital, Merlin International.

 

גיוסים: 12 מיליון דולר.

 

עודד מס, מוטי רם, שמעון בקר ואיציק וינשטיין עודד מס, מוטי רם, שמעון בקר ואיציק וינשטיין

 

HopOn

 

מה עושים: אפליקציית תשלום לכל סוגי התחבורה הציבורית: אוטובוס, רכבת, אופניים, קורקינט ומוניות. והכל בחשבון אחד ובמחיר הטוב ביותר.

 

יזמים: אמיר רוזנצביג, עופר סיני.

 

משקיעים: דן תחבורה ציבורית, Innogy - חברת החשמל של גרמניה, בנק הפועלים, מונטה, Clearfuture.

 

גיוסים: 4.5 מיליון דולר.  

 

Intelligo Group

 

מה עושים: חברת מודיעין עסקי שפיתחה מערכת ראשונה מסוגה לביצוע בדיקות רקע מקיפות בצורה אוטומטית. המערכת, המבוססת על בינה מלאכותית ו-Machine Learning, מאפשרת ללקוח להריץ בדיקות רקע בצורה פשוטה, מהירה ואפקטיבית. ל-Intelligo Group מגוון רחב של לקוחות, וביניהם הבנקים והקרנות המובילים בעולם. ה-Advisory Board של אינטליגו כולל את פנחס בוכריס, מפקד 8200 לשעבר ושותף בקרן SOMV, מייק מקונל, ראש ה-NSA לשעבר, איילין מורי, המנכ"לית של ברידג׳ווטר, קרן הגידור הגדולה בעולם, והאורז וויצ'נר, שותף לשעבר בגולדמן סאקס.

 

יזמים: שלמה מירוויס ודנה רקובסקי.

 

משקיעים: איילין מוריי מנכ"לית ברידג'ווטר.

 

גיוסים: 6.8 מיליון דולר.

 

שלמה מירוויס, דנה רקובסקי ונדב אלינסון שלמה מירוויס, דנה רקובסקי ונדב אלינסון

 

Market Beyond

 

מה עושים: מרקט ביונד מספקת תובנות עסקיות מבוססות בינה מלאכותית בזמן אמת, על מנת לסייע לחברות מסחר אונליין למקסם מכירות.

 

החברה עובדת עם הריטיילרים הגדולים בעולם (כולל איביי) ומאפשרת להם לפעול בצורה מיידית ואפקטיבית בפלטפורמות הקומרס מתוך הבנה של התחרות שלהם ושל ההתנהגות הצרכנים. החברה מזהה נקודות הדורשות טיפול נקודתי בקטלוג המוצרים לטובת מקסום רווחים והגדלת נתח שוק.

 

יזמים: יובל יפרח, ערן דרור, שחר בר ימין.

 

משקיעים: גיוסים בהובלת Hetz Ventures ובהשתתפות Digital Horizon VC ויהל זילכה.

 

גיוסים: 4 מיליון דולר.

 

יובל יפרח, ערן דרור ושחר בר ימין יובל יפרח, ערן דרור ושחר בר ימין

 

Addionics

 

מה עושים: סטארט-אפ המשתמש במדפסות תלת מימד כדי לעצב מחדש את המבנה המיקרוסקופי של סוללות. מייסדי החברה הם בעלי ניסיון רב במדע חומרים ואלקטרוכימיה, והתוצאה של השילוב ביניהם היא פיתוח פתרונות אנרגיה חדשניים ביותר.

 

השיטה של Addionics לייצור מתכות מאפשרת לה להחליף את מבנה הסוללות המסורתי בפתרון התלת מימד החכם שלה, ובכך לשפר את ביצועי הסוללה, להוזיל עליות ולהפחית את זמן הטעינה לכמחצית מהזמן הרגיל.

  

יזמים: ולדימיר יופית, מושיאל ביטון, פריד טריק.

  

שם: Atidot

 

מה עושים: חברת Atidot (עתידות) מסייעת לחברות ביטוח חיים ופנסיה להבין את הלקוחות שלהן טוב יותר, ולייצר עבור כל אחד מהם מוצר המותאם אישית לצרכים שלהם. החברה משתמשת בטכנולוגיות ענן, ביג דאטה ומשין לרנינג, בשילוב עם הבנה עמוקה בביטוח, כדי למנף את המידע הקיים בחברות ביטוח חיים, לבנות תמונת מצב של הלקוח, וכן כדי לחזות את ההתנהגות הביטוחית שלו.

 

יזמים: דרור קצב, ברק ברקוביץ ואסף מייזן.

 

משקיעים: וורטקס, מונטה סידס, בנק הפועלים, DE shaw.

 

גיוסים: 6 מיליון דולר.

 

דרור קצב ורועי פרלסון דרור קצב ורועי פרלסון

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x