ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן כנס האנרגיה Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות גיימינג 2024 PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup בטיחות במקומות עבודה +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

ועידת לונדון

על מסלול ההמראה: רשימה ראשונה של סטארט-אפים שנבחרו לוועידת MindTheTech בלונדון

סטארט-אפים מתחומי הביג דאטה, פינטק, אי-קומרס ועוד, ייפגשו עם בכירים בענפים אלה בישראל ובבריטניה. אלו החברות שכבר נרשמו לוועידה

נעמי צורף 12:3405.08.19

בספטמבר הקרוב "כלכליסט" יארח בלונדון את ועידת Mind the Tech London 2019, אירוע ייחודי בן שלושה ימים בו יפגשו בכירי ענף הטכנולוגיה והפיננסים מישראל ובריטניה. האירוע יכלול סדרה של הרצאות ודיונים בנושאי חדשנות, טכנולוגיה, קשרים עסקיים עם ישראל, הזדמנויות השקעה ועוד. אל הוועידה תצא מטעם "כלכליסט" משלחת של סטארט-אפים ישראלים נבחרים שיזכו לחשיפה בפני הוועידה ובמהלכה, ולמפגשים עם משקיעים ושותפים אסטרטגיים בתאגידים בריטיים ואירופיים. הסטארט-אפים יבחרו מבין התחומים הבאים: Retail & e-Commerce ,FinTech ,AI & Big Data ,Smart Mobility & Autonomus Entertainment.

 

סטארט-אפים המעוניינים להגיש מועמדות ולהצטרף למשלחת מוזמנים לפנות למייל: London@calcalist.co.il

 

לפרטים נוספים ורישום - לחצו כאן

 

אלו הם כמה מהסטארט-אפים הבולטים שכבר הצטרפו למשלחת:

 

Glassbox

 

מה עושים: Glassbox פיתחה טכנולוגיה שלוכדת, מקליטה ומנתחת פעולות דיגיטליות במטרה לשפר את חווית המשתמש בווב ובאפליקציה. הטכנולוגיה נצרכת על ידי ארגונים גדולים במיוחד שרוצים להצליח בטרנספומציה הדיגיטלית שלהם ולנהל את הלקוחות הדיגיטליים באופן יעיל. הפתרון של Glassbox נותן מענה לשיפור חוויית משתמש, שיפור מתן שירות במוקדי שירות, שיפור ביצועי ערוצים דיגיטליים (web ואפליקציות ניידות) גם ברמה הטכנית וגם ברמה העסקית.

 

לאחרונה השיקה החברה את המעטפת הטכנולוגית Mobilebox המתמחה בניהול וטיוב חווית המשתמש במובייל. המעטפת מאחדת מספר יכולות תחת ערכת פיתוח תוכנה אחת, מה שמאפשר לארגונים שליטה הדוקה על עלויות השימור, גודל האפליקציה והביצועים. ייחודה של הפלטפורמה הוא בכך שהיא מציעה פתרון one stop shop שמאפשר לארגונים להבין מכל זווית את אפליקציות המובייל שלהם - אימוץ אפליקציות, ניטור, יציבות, ניתוח ועוד, בשילוב הקלטה וניגון בזמן אמת.

 

יזמים: יואב שרייבר, ירון גואטה וחנן בלומשטיין.

 

משקיעים: קרן Updata Partner, המתמחה בתחום התוכנה, CEIIF - זרוע המיזמים של CreditEase, גפן קפיטל הישראלית, Ibex Investors.

 

גיוסים: 32.5 מיליון דולר.

 
מימין: יואב שרייבר, שפי גולדווסר ועומרי אילוז מימין: יואב שרייבר, שפי גולדווסר ועומרי אילוז צילומים: אוראל כהן, Adrien Bisson , perimeterX inc

 

Polyrize

 

מה עושים: פולירייז היא חברת אבטחת מידע המתמחה בהגנה על חברות המשתמשות בשירותי ענן ציבורי מפני תקיפות המבוססות שימוש לא מורשה או מסוכן בחשבונות “לגיטימיים” של עובדים. פולירייז מתחברת למספר גדול של שירותי ענן שונים, תוך ביצוע התאמות מינימליות משירות לשירות ובכך מאפשרת לחברות לנתח פעילות משתמש לרוחב הענן, לזהות אנומליות ולאכוף פעולות מזיקות או מסוכנות, ללא הצורך להתקין יישומים או שרתי פרוקסי.

 

 

נתנאל חזות ואביב גבאי, פולירייז נתנאל חזות ואביב גבאי, פולירייז צילום: בן יצחקי

 

יזמים: אביב גבאי (CTO), נתנאל חזות (CEO)

 

מי השקיע: גלילות קפיטל פרטנרס, סבן ונצ'רס (של חיים סבן) ומשקיעים אסטרטגיים שונים

 

PerimeterX

 

מה עושים: החברה פיתחה פלטפורמה להגנה מפני בוטים זדוניים והפתרון שפיתחה נחשב לאחד המובילים בשוק העולמי. המערכת של Perimeterx מנתחת עשרות מיליארדים של אירועי סייבר מידי יום ומונעת התקפות מצד בוטים זדוניים שמקורם במדינות בכל רחבי העולם.

 

ממשק ה-API של PerimeterX משתלב ומוטמע בצורה אינטגרטיבית בפלטפורמות הדיגיטליות של לקוחותיה, כולל אתרי אינטרנט, אפליקציות למובייל, רשתות להעברת תוכן, מנועי eCommerce ותוכנות מגוונות אחרות. המוצר ההגנתי של פרימטראיקס ניתן לשילוב בצורה קלה ומהירה בנכסים דיגיטלים שונים.

 

 

PerimeterX, עומרי אילוז, עידו ספרותי, אופיר אשכנזי PerimeterX, עומרי אילוז, עידו ספרותי, אופיר אשכנזי

 

 

יזמים: עומרי אילוז, שמכהן כמנכ”ל החברה, עידו ספרותי (מנהל הטכנולוגיות הראשי של החברה) ואופיר אשכנזי (סמנכ”ל הכספים).

 

גיוסים: 78 מיליון דולר.

 

משקיעים: Scale Venture Partners, קיינן פרטנרס (Canaan Partners), ורטקס ונצ'רס (Vertex Ventures), דאטה קולקטיב (Data Collective), אדמס סטריט פרטנרס (Adams Street Partners).

 

Duality Technologies

 

מה עושים: בעידן בו שערוריות של הפרות פרטיות הפכו לעניין של כמעט יום ביומו, דואליטי מבקשת להביא לשוק פתרון המאפשר מצד אחד שיתוף וניתוח נתונים משותף בין גורמים שונים, וזאת תוך שמירה מלאה על פרטיות המידע.

 

דואליטי משתמשת בהצפנה הומומורפית, טכנולוגיה פורצת דרך, המאפשרת לראשונה לחשב על נתונים בעודם מוצפנים. הצפנה זו הינה הצפנה פוסט-קוונטית וחזקה יותר מהצפנות בהם ארגונים משתמשים כיום. בעזרת הפלטפורמה של דואליטי ארגונים יכולים לשתף פעולה עם חברות אנליטיקה למיניהן ולצרוך שירותי AI וביג דאטה מבלי לחשוף את הנתונים אף פעם, ומבלי לפגוע בפרטיות המידע. דואליטי מבוססת על טכנולוגיה שנחשבה לבלתי אפשרית עד לא מזמן, ופריצת הדרך הגדולה של דואליטי הינה בפיתוח פלטפורמה שמביאה יישומים פרקטים של הטכנולוגיה, בביצועים גבוהים פי כמה וכמה מאשר הוצגו עד היום.

 

 

דואליטי. מימין: פרופ' וינוד וויקונטנתן, רינה שאינסקי, ד"ר אלון קאופמן, פרופ' שפי גולווסר וד"ר קורט רוהלוף דואליטי. מימין: פרופ' וינוד וויקונטנתן, רינה שאינסקי, ד"ר אלון קאופמן, פרופ' שפי גולווסר וד"ר קורט רוהלוף צילום: יח"צ

 

 

יזמים: פרופ' שפי גולדווסר, פרופ' וינוד ויקונטנטן, ד"ר קורט רוהלוף, רינה שאינסקי וד"ר אלון קאופמן.

 

משקיעים: Team8

 

גיוסים: 5 מיליון דולר

 

SAM seamless Networks

 

מה עושים: SAM Seamless Network היא חברת סייבר (B2B) המספקת פתרון תוכנה אגנוסטי אחיד להגנה על רשתות ומכשירים "חכמים" (IOT) לא מנוהלים המחוברים אליהן. הפתרון תוכנן במיוחד כדי לנהל רשת אחת של מכשירים מבוזרים במקביל לגידול במספר המכשירים "החכמים" (IOT) בעולם. בעזרת טכנולוגיית בינה מלאכותית מבוססת ענן, התוכנה מסוגלת לזהות כל מכשיר ויוצרת פוליסת הגנה בהתאמה אישית לכל משתמש (בית, עסקים קטנים ובינונים) ובכך יוצרים רשת חסינה מתקיפות.

 

 

שמואל חפץ, סיון ראושר ואלון לוטם שמואל חפץ, סיון ראושר ואלון לוטם צילום: תומר רוטנברג

 

 

יזמים: סיוון ראושר - מנכל"ית, אילון לוטם - סמנכ"ל טכנולוגיות, שמואל חפץ - סגן יושב ראש, ישראל גרימברג - יועץ

 

משקיעים: Intel, ADT, Blumberg Capital, Nightdragon

 

גיוסים: 14 מיליון דולר

 

Mysize

 

מה עושים: מייסייז פיתחה טכנולוגיה המאפשרת מדידה של מרחק ונפח דרך מכשיר נייד המספקת פתרון מדידה למספר שווקים. הטכנולוגיה מעלה את ביטחון הצרכנים ומביאה לירידה משמעותית במספר החזרות המוצרים. החברה משווקת כרגע שלושה מוצרים אשר עושים שימוש בטכנולוגיה:

 

MySizeID - מוצר המיועד לחברות אופנה אונליין וחנויות רגילות שפותר את בעיית ההתאמה ומציאת המידה של בגדים באמצעות בניית פרופיל עם המידות של המשתמש.

 

BoxSizeID - מוצר המיועד לחברות שילוח ולוגיסטיקה שפותר את בעיית מדידת החבילה לפני ובזמן השילוח, ומבצע חישוב של נפח החבילה ושליחת כל המידע לשרת המרכזי של החברה.

 

SizeUP – מוצר המיוועד לחברות Home Improvement ו-Homeware ומאפשר פתרון למדידה והתאמה של מוצרים והתאמת המוצרים לחדרים לפי לגודלם הפיזי.

 

 

רונן לוזון רונן לוזון צילום: אילן בשור

 

 

יזמים: רונן לוזון

 

מי השקיע: משקיעים פרטיים

 

גיוסים: 18.5 מיליון דולר

 

NanoMedic

 

מה עושים: ננומדיק טכנולוגיות עוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק של מערכת ה-SPINCARE, מערכת ניידת לטיפול בפצעים, כוויות ונגעים עוריים על בסיס טכנולוגיית האלקטרוספינינג. המערכת מייצרת בזמן אמת וישירות על הפצע שכבת עור מלאכותית זמנית המסייעת להתחדשות העור, נשארת על הפצע עד להחלמתו המלאה - ללא צורך בהחלפת תחבושות, מורידה את רמת הכאב ומקטינה את הסיכון לזיהומים. הטכנולוגיה של ננומדיק עושה שימוש בתמיסות פולימריות ומאפשרת תוספים רפואיים שונים - בהתאם למצב הפצע וגורמי הסיכון, כדוגמת קולגן - חלבון שכיח בגוף האדם המעודד ריפוי של שכבות העור, חומרים אנטיבקטריאליים, קנבינואידים - רכיבים פעילים בקנאביס בעלי תכונות ריפואיות, טיפול משלב תאים וכו'.

 

 

חן ברק, מנכ"לית ננומדיק חן ברק, מנכ"לית ננומדיק

 

ה-SPINCARE מציג גישה ייחודית ומהפכנית ביחס לידוע היום בעולם החבישות. המכשיר של ננומדיק נייד, קל וקטן וניתן לנשיאה לכל מקום ולשימוש בקלות בכל מרפאה, אמבולנס, גופים צבאיים ובטיפול ביתי בחולים (HOME CARE).

 

יזמים: ננומדיק טכנולוגיות היא חברת ספין-אופ של חברת ניקסט, חברה בעלת נסיון ומומחיות עמוקים בטכנולוגיית האלקטרוספיניג, אשר פיתחה את מערכת ה-,SPINCARE מכשיר האלקטרוספינינג הנייד הראשון והיחיד לשימוש רפואי לעת הזו.

 

משקיעים: OUR CROWD, משקיעים פרטיים, קרנות קטנות ומשקיעים מוסדיים.

 

Minerva Labs

 

מה עושים: החברה פיתחה פתרון הגנה אקטיבי המתמקד במניעת איומים מודרניים ומתקדמים כפלטפורמה משלימה לפתרונות הגנה קיימים דוגמת אנטי וירוס. הפלטפורמה בנויה בתצורה המאפשרת הטמעה מהירה, ללא דרישות קדם וללא צורך באתחול מערכת ההפעלה. שילוב הפלטפורמה של Minerva Labs עם פתרונות קיימים מאפשר למנוע איומים במינימום זמן ומשאבי עיבוד, הודות לייתור מסיבי במנועי זיהוי שונים. הטכנולוגיה של מינרווה מאפשרת חסימת גישה לנכסים הקריטיים של הארגון - כספומטים, משאבות דלק, קופות רושמות או כל אפליקציה אחרת, על ידי הסתרתם ובכך, מניעת הפגיעה בהם שכן לא ניתן לפגוע בדבר שלא ניתן לראות או לגשת אליו.

 

הודות ליכולת המניעה הגבוהות של המוצר, היות ומינרווה מסכלת את התקיפה בשלב מוקדם לפני ההדבקה, אין צורך להפעיל כלים כבדים כמו בינה מלאכותית ולמידת מכונה על מנת לזהות את הנוזקה, ולכן אין צורך בכוח עיבוד. כיום, החברה מגינה על יותר ממיליון תחנות קצה בעולם ומתגאה בנתון הלקוחות המחדשים הממוצע על פני שלוש שנים, גבוה מ-97%.

 

  אדי בובריצקי אדי בובריצקי צילום: מנשה רייס

 

 

יזמים: אדי בובריצקי, ארז בריימן, עמרי מויאל.

 

משקיעים: מאמפליפיי פרטנרס (amplify partners) וסטייג׳-וואן (StageOne)

 

גיוסים: 11.5 מיליון דולר.

 

IRONSCALES

 

מה עושים: IRONSCALES מפתחת טכנולוגיה למניעה, גילוי ותגובה להתקפות מייל ממוקדות המאפשרת לצמצם את הזמן שחולף בין זיהוי התקפת הפישינג להתגברות על ההתקפה מחודשים לשניות.

 

הגישה של IRONSCALES למניעה, גילוי, ותגובה להתקפות פישינג באימייל משלבת בין מספר שיטות; העצמה של עובדי הארגון בדרך של למידה ממוקדת הכוללת סימולציות פישינג והגברת מודעות מהעולם האמיתי (IronSchool); זיהוי והתראה בפני איומי פישינג ברמת תיבת הדואר (IronSights) באמצעות סריקת תיבת המייל עם תמיכה בענן של הארגון; אוטומציה של התגובה לאירועי פישינג (IronTraps); ואוטומציה של שיתוף מודיעין מעשי בזמן אמת (Federation)

 

 

איל בנישתי מנכ"ל IronScale איל בנישתי מנכ"ל IronScale

 

 

יזמים: אייל בנישתי

 

מי השקיע: RDC, 1K

 

גיוסים: 23 מיליון דולר

 

Percepto

 

מה עושים: Percepto מציעה פתרון מבוסס רחפן אוטונומי בתחנת עגינה (Drone-in-a-Box) שמיועד לאתרים תעשייתים כגון מפעלי חשמל, בתי זיקוק, מכרות ונמלים ומאפשר לזהות בזמן אמת סכנות ביטחון ובטיחות ותקלות אופרטיביות. המערכת פועלת מסביב לשעון ללא צורך בהתערבות אנושית ובתנאי מזג אוויר מאתגרים של גשם, שלג ורוחות חזקות. הרחפן מצויד במערכות צילום יום ולילה ומשתמש בבינה מלאכותית. המערכת נשלטת מרחוק על ידי תוכנה בענן ומשמשת לתחומים מגוונים, ביניהם ביטחון ואבטחה וזיהוי אנומליות שעשויות להצביע על תקלות או שחיקה בציוד ותשתיות. כך, ארגונים יכולים לאסוף נתונים אווירים באופן רציף כדי לייעל את התנהלותם.

 

 

דור אבוחצירא, Percepto דור אבוחצירא, Percepto צילום: Percepto

 

 

יזמים: דור אבוחצירא, רביב רז, שגיא בלונדר, אריאל אביטן.

 

גיוסים: 27.5 מיליון דולר.

 

משקיעים: הסבב האחרון, 15 מיליון דולר, הובל ע"י USVP בהשתתפות משקיעים מהסבבים הקודמים וביניהם הקרנות Spider Capital, Emerge, NHN. הסבב קודם כלל גם את חברת יונדאי ואת הקרן R&R Venture Partners.

 

Supersmart

 

מה עושים: Supersmart היא מערכת חדשנית וחכמה המשמשת בין אפליקציה ומתקן המשמש כסורק חכם המאפשר לחסוך את התורים הארוכים והמטרידים לקופות בסופר. חווית הקנייה בסופר הופכת למהירה, נעימה ויעילה יותר. הלקוח למעשה נדרש רק להוריד לטלפון שלו את האפליקציה, בזמן הקנייה עליו לסרוק את המוצרים בעזרתה ובסוף הקנייה, במקום להמתין בתור לקופה, עליו לגשת למתקן הסורק של האפליקציה שתוך 3 שניות בלבד סורק את תוכן העגלה ומוודא את הנתונים שמציגה האפליקציה. Supersmart מאפשרת ללקוח לבצע תשלום באמצעות האפליקציה ויש ביכולתה להנפיק קבלה, ממש כמו קופה רגילה.

 

Supersmart מבוססת על שילוב בין טכנולוגיות AI, חיישני משקל ואלגוריתמים שיודעים לבצע בדיקת התאמה בין הרשימה שהרכיב הלקוח לבין תוכן העגלה בפועל.

 

יזם ומנכ"ל: יאיר קלפר

 

מי השקיע: משקיעים פרטיים ו-Bizerba

 

 

יאיר קלפר יאיר קלפר

 

x