$
משפט

אישום נוסף נגד רות דוד: הנחתה חשוד לברוח לחו"ל

הפרקליטות הגישה אישום רביעי במספר נגד פרקליטת מחוז ת"א לשעבר, על שיבוש מהלכי משפט. הטענה: דוד ורונאל פישר הזהירו את אשתו של חשוד בפרשת "מי אביבים" בנוגע למעצר צפוי של בעלה

תומר גנון 11:5702.01.19

הפרקליטות הגישה היום (ד') לבית המשפט המחוזי בירושלים אישום נוסף, רביעי במספר, נגד פרקליטת מחוז ת"א לשעבר, רות דוד, על שיבוש מהלכי משפט. זאת, במסגרת כתב האישום שהוגש כבר נגדה ונגד עו"ד רונאל פישר.

 

 

  

 

פרקליטת מחוז ת"א לשעבר, רות דוד פרקליטת מחוז ת"א לשעבר, רות דוד צילום: אוהד צויגנברג

 

 

על פי הבקשה, בנובמבר 2018, במהלך חקירתו הנגדית של העד ששון חי, הציג רונאל פישר לבית המשפט מסמכים הנוגעים לתביעה אזרחית אותה הגישו העד חי ואחרים. במסמכים נטען, בין היתר, כי רונאל פישר ורות דוד שיבשו מהלכי משפט בנוגע לגיסו של ששון חי, זוהר בוצ'ן. על פי הנטען במסמכי התביעה האזרחית, הנאשמים פישר ודוד הזהירו את לימור בוצ'ן, אשתו של זוהר בוצ'ן, במסגרת פגישה בה נכחו שלושתם, בדבר מעצרים הצפויים להיערך כחלק מחקירת פרשת "מי אביבים". על פי הנטען, באותה פגישה פישר ודוד אף הנחו אותה לדאוג שזוהר בוצ'ן יטוס לחו"ל כדי שלא ניתן יהיה לעצור אותו, ובעקבות זאת נטען כי הוא אכן יצא לחו"ל.

 

לאור ההתפתחות, שהביאה לידיעת התביעה מידע חדש הנוגע לרות דוד שלא היה ידוע לה או למשטרה קודם לכן, בוצעה השלמת חקירה. הפרקליטות סבורה כי נאספו די ראיות המצדיקות להאשים את רות דוד באישום נוסף, ולכן ביקשה את תיקון כתב האישום. המשפט נגד רות דוד נמצא בשלבי ההוכחות והעידו בו עדים מרכזיים. המשפט ממשיך להתנהל וצפויים להשמע עדים נוספים במסגרת פרשת התביעה.
19 תגובות
בטל שלח
  • רות דוד מנהיגת כנופיית פשעאת זאת ועוד כתבתי עוד לפני 13 שנה. מה שאתם יודעים זה אפס לעומת המעשים של העבריינית הזו .
    סייג משה ,(06.10.20)
  • בסוף ישחררו אותה מפחד היא עלולה להפיל את הפרקליטות כמגדל קלפים ויתכן שגם את חלק מבית המשפט
    דוד,(17.02.20)
  • די רותי, לבסוף תשלמי לבדך את השחיתות השלטוניתבקשי פגישה עם ראש השב"כ, סגנו הממונה על השמירה על הדמוקרטיה, אחד מסגני היועמ"ש ופרקליטת מיסוי וכלכלה וספרי כל מה שאת יודעת על המאפייה המנהלת את המדינה
    ישראל ישראלי,(16.02.20)
  • מערכת המשפט רקובה..מצטערת שלמדתי משפטים..לא רוצה שחלקי יהי עמכם..אתם לא ראויים לי ולאזרחי המדינה שומרי החוק..הריקבון נמצא בפנים ..מתמחים תמורת מינוי שופטים אמרנו
    מתמחה,(04.02.19)
טען עוד
x