המסעדה של השף אסף גרניט - במקום הראשון ברשימת 100 המסעדות הטובות בלונדון
The Barbary, המסעדה השנייה של גרניט בלונדון קטפה את המקום הראשון של מגזין טיים אאוט הלונדוני. מסעדתו הראשונה "פאלומר" נמצאת אף היא ברשימה וממוקמת במקום ה-33. במקום ה-37 נמצאת מסעדת "Honey & Co" של זוג הישראלים איתמר סרולוביץ ושרית פקר
- פאלומר של קבוצת מחניודה זכתה בתואר המסעדה הטובה בלונדון של האובזרבר
- "אנשים פותחים מסעדות מהסיבות הלא נכונות. זה מתחיל ונגמר בבעיית אגו"
- תן לי לונדון בפיתה
הברברי, שהיא מסעדתו השנייה של גרניט (וקבוצת "מחניודה" בהובלת אורי נבון, ושכללה בפתיחתה גם את יוסי אלעד) בלונדון אחרי "פאלומר", נפתחה ביוני 2016 בשכונת קובנט גארדן בעיר ומוגדרת כמסעדת מטבח צפון אפריקאי. רק השבוע פתח גרניט את המסעדה השלישית שלו בלונדון, Coal Office, ובימים אלה עובד על פתיחתה של המסעדה השנייה שלו בפריז.
הרשימה שפורסמה אתמול מדרגת מדי שנה את 100 המסעדות הטובות בעיר ומדובר באחת היוקרתיות והרלוונטיות ביותר לקהל הרחב. את בחירתה נימק המגזין בסיבות הללו: "אי אפשר שלא להנות בברברי. סביר להניח שתצטרכו להמתין בתור כדי לשבת, אבל גם זה נסבל כי ברגע שתתיישבו תפתחו בסעודה שתחילתה בנשנושים מטוגנים כמו סיגרים מרוקאיים, כאלה שאפילו לא מופיעים בתפריט. האוכל מוגדר כ'ישראלי מודרני' אבל הוא הכל חוץ מזה. מה שעשו בברברי הוא לקחת מתכונים מרחבי צפון-אפריקה והמזרח התיכון ולשלב בהם השפעות של המטבח הישראלי העכשווי. המקום עמוס אבל מלא במוזיקה, צחוק ואנשים יפים מבפנים ומבחוץ".