Kryon הישראלית משיקה פתרון בינה מלאכותית לאוטומציה של תהליכים עסקיים
הטכנולוגיה מסוגלת לנתח את כל התהליכים והמודלים העסקיים בשימוש ולהפוך אותם לתהליכים אוטומטיים בלחיצת כפתור. השימוש במערכת מקצר את זמן הפיתוח מחצי שנה לחודש בלבד
חברת קריון (Kryon) הישראלית, המתמחה בטכנולוגיות אוטומציה, הודיעה היום (ה') על השקת מערכת אוטומציה מבוססת בינה מלאכותית (AI), בשם Process Discovery. המאפשרת זיהוי של כלל התהלכים העסקיים בארגונים, ניתוח, ולמידה שלהם בתוך זמן קצר והפיכתם לפעולות אוטומטיות מלאות ישירות מתוך המערכת ללא צורך בביצוע תהליכי ייעוץ ופיתוח מורכבים ויקרים.
- חברת Kryon מתרחבת בשלוש יבשות; מגייסת עשרות עובדים
- חברת הרובוטיקה הישראלית קראיון סיסטמס גייסה 12 מיליון דולר
- Kryon Systems Raises $12 Million in Series B Funding Round
החברה מגדירה יכולת זו בשם One Click Automation. הטכנולוגיה החדשה מבוססת על מספר רב של פטנטים וטכנולוגיות יחודיות לקריון בתחומי ראיית מכונה, זיהוי טקסט ובינה מלאכותית. הפלטפורמה "רואה" ומבינה את סכום הפעולות אותן מבצעים העובדים בארגון. מודלי הבינה המלאכותית מעבדים את המידע המתקבל בזמן אמת והופכים את אותו לתהליכים עסקיים באופן אוטומטי לחלוטין.
החברה זיהתה ששני החסמים המהותיים ביותר בתוכנה ארגונית בכלל ובאוטומציה בפרט הם זיהוי התהליכים וביצוע האופטימיזיה ומאידך האוטומטיזציה של התהליכים. על פי הנתונים הקיימים בקריון ממספר לקוחות שכבר עושים שימוש בטכנולוגיה שלה, השימוש במערכת מאפשר קיצור של זמני תהליך האוטומציה (זיהוי, ניתוח, פיתוח) לכ-30 ימים בלבד, מתהליך שארך עד כה כ-4-6 חודשים בממוצע.
לדברי הראל טייב, מנכ"ל Kryon: "מדובר בפתרון המציע ניהול ארגוני בעל רמה של נראות עמוקה לתהליכים היומיומיים ברחבי הארגון. חשיפה זו מובילה לאוטומציה בעלת השפעה גבוהה על זרימות תהליכי העבודה. Kryon השיגה את הפריצה הזאת בעזרת פיתוח מערכות הבינה המלאכותית ולמידת המכונה, שהיו בלב ייעול תפוקת העבודה של לקוחות כגון מיקרוסופט וקבוצת מלונות Wyndham. הפתרון החדש יפחית משמעותית את עלויות התקורה, העיצוב והפיתוח. מוצר חדשני זה יסיר את 'כאבי הראש' בפריסת RPA בארגונים".
קריון (Kryon) הוקמה בשנת 2008 ומפתחת פתרונות אוטומציה רובוטיים ארגוניים, מבוססי ראיה ממוחשבת ולמידת מכונה. החברה מספקת פתרונות רובוטיים עסקיים. מדובר למעשה בסוג של רובוטים וירטואליים, המחליפים את העובדים האנושיים ומשחררים אותם למשימות שרק בני אדם יכולים לייצר, כך לדברי החברה. בין לקוחותיה ניתן למנות את: HP, אלביט, AT&T, מיקרוסופט, Allianz, DXC Technologies ואחרים.