קרטל הלחם: ירון אנג'ל, מנכ"ל מאפיית אנג'ל, נשלח ל-5 חודשי מאסר
בנוסף, נקנס אנג'ל ב-300 אלף שקל, ובפסילה לחמש שנים מכהונה כדירקטור בחברה ציבורית. משה מרקוביץ', שהיה מנהל מכירות במאפיית אורנים, נידון ל-4.5 חודשי עבודות שירות
ירון אנג'ל מנכ"ל מאפיית אנג'ל ודירקטור בה, נשלח הבוקר (א') לחמישה חודשי מאסר על חלקו כצד להסדר כובל בקרטל הלחם. זאת לאחר שהודה והורשע בהסדר טיעון.
- קרטל הלחם: מנכ"ל מאפיית אנג'ל ירצה 5-6 חודשי מאסר במסגרת הסדר טיעון
- העליון קיצר עונשי המאסר של מורשעי קרטל הלחם
- קרטל הלחם: ריצוי עונש המאסר של מנכ"ל מאפיית ברמן יעוכב
שופט בית המשפט המחוזי בירושלים עודד שחם קבע שדרישת הפרקליטות ל-6 חודשי מאסר בפועל, "אינה עומדת ביחס סביר לעונש שהוטל על מר שנידמן ומר דוידוביץ'" (שותפיו לקרטל – מ.ג.). בנוסף, נקנס אנג'ל ב-300 אלף שקל, ובפסילה לחמש שנים מכהונה כדירקטור בחברה ציבורית. מאפיית אנג'ל שהורשעה אף היא כצד להסדר כובל בנסיבות מחמירות. המאפייה נקנסה ב-1.4 מיליון שקל.
משה מרקוביץ' שהיה מנהל מכירות במאפיית אורנים נידון ל-4.5 חודשים עבודות שירות וקנס של 60 אלף שקל. יונתן אהרונסון שהיה מנכ"ל מאפיית מרחבית קרית שמונה ויו"ר דגנית עין בר נידון לשישה חודשי מאסר על תנאי וקנס של חצי מיליון שקל. מנחם אוברקוביץ מנכ"ל דגנית עין בר נידון 4 חודשי עבודות שירות וקנס של 100 אלף שקל.
ממאפיית אנג'ל נמסר: "תהום גדולה מאוד פרוסה בין כתב האישום המקורי והצהרות רשות ההגבלים לאורך שמונה השנים לבין החלטת בית המשפט מהיום. בית המשפט אימץ את עמדתנו וקבע כי מחירי הלחם שנמכר במסגרת ההסדר הכובל המצומצם היו מחירי הפסד. עוד נקבע כי לא מדובר בהסדר אשר תכליתו לגבות מחיר מופקע. במסגרת הסדר הטיעון, ירון אנג'ל הסכים ליטול על עצמו אחריות אישית, מעבר למה שהיה יכול להיפסק בעניינו בבית המשפט. זאת, על מנת לשים סוף לפרשה ארוכת השנים, להחזיר את המאפייה לפעילות עסקית רגילה ולהקל בעניינם של גורמים נוספים מקבוצת אנג'ל".
עו"ד ז'ק חן, ממשרד חן יערי רוזן-עוזר ועו"ד מזור מצקביץ', ממשרד מ. פירון אשר ייצגו את נאשמי דגנית מסרו: "למעשה, בית המשפט קיבל את מלוא טענותינו, כפי שכבר טענו בטיעוני הפתיחה - כתב האישום כפי שהוגש וטענות התביעה היו חסרות פרופורציה, במיוחד לגבי נאשמי דגנית. מזה שנים רבות חזרנו וטענו כי 'מאפיית דגנית לא לקחה חלק פעיל במימוש ההסכמה בדבר העלאת המחירים', ובגזר הדין בית המשפט קבע כי יש ממש בטענה זו. בית המשפט אף קיבל את עמדתנו, שנתמכה בחוות הדעת של פרופ' חיים פרשטמן כי 'העלאת המחירים על פי ההסדר הכובל לא הביאה למחיר מופקע'. נציין כי בית המשפט גם קיבל את עמדתנו לפיה יש לתת משקל לעינוי הדין שנגרם לנאשמים, אשר נמצאים בהליך הזה מזה כ-8 שנים, למרות שהם עצמם פעלו במישורים שונים לקיצור וייעול ההליך הפלילי."