אכלת – צילמת: המנות הישראליות שכיכבו השנה באינסטגרם
ככל שנוקפות השנים זה הולך ונעשה ברור יותר: תמונה אחת שווה אלף איש בתור, ומנה שהופכת לוויראלית באינסטגרם משפיעה יותר מכל מבקר אוכל מכובד. הנה המנות הישראלית שהיו להיטי האינסטגרם בשנה החולפת
גביע גלידה בצורת דג שנחת ב־Yapani - מעדניית האוכל היפני החדשה בשוק צפון. אפשר למלא אותו, אגב, גם בגלידה בטעם תה ירוק.
ההמבורגרים של & Sons Susu, מסעדת הפאסט פוד של עומר מילר בדרום שדרות רוטשילד, שנכנסה לחיינו בסערה בדצמבר ומאז פתחה סניף נוסף ברחוב דיזנגוף.
קערות הסופר־פוד של בית הבריאות החדש אורבן שאמאן בנחלת בנימין הוכיחו שספירולינה, גוג'י ברי ואסאי יכולים להצטלם יפה ממש כמו המבורגרים וגלידה.
גלידת הפחם, טרנד שהגיע מארה"ב, אומצה בגלידרייה בוזה עם גלידה צבועה באבץ וטעמה טעם חמאת בוטנים. התמונה המתבקשת הבאה היתה הלשון השחורה שאחרי הליקוק.
הראמן של אהרוני ב־Hiro, שהתחיל כדוכן בשרונה מרקט ובאפריל האחרון התרחב למסעדה משלו. כיכב בגרסאותיו הבשריות והטבעוניות וגרם לכולם להרגיש לרגע ביפן.
דירטי צ'יקן, בורגר העוף המטוגן של הוויטרינה, שסניפה המרכזי באבן גבירול נסגר ונפתח שוב בלוקיישן חדש באותו רחוב, לצליל אנחת רווחה של מאות מכורים שהיה להם קשה להרחיק עד הסניף בלילינבלום.
לחמניות הבריוש המטוגנות והממולאות כל טוב (שרימפס, מק אנד צ'יז או בקר מפורק) של מסעדת אריא הפכו במהרה למנת הדגל של המסעדה וגם לאחת המצולמות ביותר.