ג'ירף נכנסת לאקספרס
הרשת פותחת מסעדה תשיעית בפתח תקווה ובה מעדנייה שתמכור מנות מוכנות לקחת הביתה. וגם: מסעדת קפה בתיה מחפשת שותף וקבוצת נונו פותחת מאפייה צמודה
08:5919.01.16
רשת ג'ירף פותחת הערב מסעדה חדשה, תשיעית במספר, בקריית מטלון בפתח תקווה. בתוך המסעדה תפעל גם מעדניית קונספט חדשה, ג'ירף קוויקס, שבה אפשר יהיה לרכוש מנות מוכנות מתפריט המסעדה כמו סלט עוף ומלפפונים, סלט אטריות סובה וטונה, מגשי סושי, בירות אסייתיות ואת הקינוחים הפופולריים של הרשת. היא תפעל בשעות 12:00–18:00.
"המסעדה הזאת נועדה לשרת את כל האזור. יש פה אוכלוסייה מאוד מגוונת, שבשעות היום מורכבת מעובדי הייטק ומאנשים שמגיעים כדי לעשות קניות, ובשעות הערב מתושבים של השכונות הסמוכות שצריכים מענה לאוכל שאפשר לקחת הביתה או אפילו לארוחת הצהריים של למחרת היום", מסביר רימון בן יקיר, בעלי הרשת.
פרטים: רחוב שחם 30, פתח תקווה.
סניף ג'ירף בפתח תקווה. לכל סוגי האוכלוסייה צילום: קובי פנחס
-
בתיה מחפשת משקיע. בא כוחה של מסעדת קפה בתיה הוותיקה ברחוב החשמונאים בתל אביב, עו"ד דוד שטרנפלד, פרסם בסוף השבוע הזמנה להציע הצעות לשותפות במסעדה. "אנחנו מחפשים משקיע שיהיה גם שותף פעיל וייקח על עצמו את הצד הניהולי של העסק", מסביר שטרנפלד. לדבריו, נדרשת השקעה של כמיליון שקל כדי לפתח את המסעדה לקראת הפיכתו של המתחם הסמוך לפיאצה. קפה בתיה נפתחה ב־1941 ברחוב דיזנגוף ופעלה במקום עד 2013, אז העתיקה את משכנה לרחוב החשמונאים. היא נוהלה בידי המייסדת בתיה יום טוב, שנפטרה באפריל 2013. מאז מנהלת את המסעדה בתה מירי חכם.
- מאפייה חדשה לנונו. בתחילת אפריל יתחדש אזור השרון במותג מאפים חדש. הקבוצה שפתחה לפני שנה את מסעדת נונו, בבעלות הגיסים יעקב בונה ודובב לוינסון, מתעתדת לפתוח מאפייה שהחנות הראשונה שלה תפעל בחלל שעובר שיפוץ בסמוך למסעדה בהוד השרון. המותג, שיפעל תחת שם חדש, יתמחה באפיית לחמים, מאפים ופטיסרי, ויציע גם קו מוצרים רחב ללא גלוטן.
פרטים: ז'בוטינסקי 2, הוד השרון.
קפה בתיה ברחוב החשמונאים בתל אביב צילום: אוראל הכהן