סיטארה מסבה חלק מהמסעדה לסושי בר
בשינוי אזור הבר האחורי יושקעו כמיליון שקל
הראל בלו, הבעלים של מסעדת סיטארה, הופך את הבר האחורי של המסעדה לסושי בר בהשקעה של כמיליון שקל. המסעדה, הממוקמת במתחם סי אנד סאן בחוף הצוק הדרומי בת"א ונחשבת יקירת דיירי המתחם, נסגרה אתמול לשיפוצים, ותיפתח שוב בסיומם, ב־15 בינואר. הסושי בר החדש ייפתח רק בתחילת פברואר.
"כרגע אנחנו בונים מחדש את כל הבר האחורי של המסעדה, שיהפוך לחלל נפרד. הכניסה אליו אמנם תהיה דרך המסעדה, אבל החוויה שם תהיה שונה לגמרי", מספר בלו. "בעוד שסיטארה תמשיך להציע אוכל בסגנון ים־תיכוני איטלקי, הבר החדש יהיה בעל אופי אסייתי, עם מנות סושי". לגבי האחראים על המטבח, בסיטארה הסכימו לומר רק שמדובר בשני שפים שיגיעו מלונדון.
את מתיחת הפנים שעוברת המסעדה בימים אלה, כמו גם את בניית הבר האסייתי, מנהל משרד האדריכלים סטודיו מו של אורי בן דרור ומיקי אנקווה.