למרות התאבדותו של פנאן: מסעדת אמיצ'י תפתח במועד
המסעדה מתעתדת להיות מסעדה איטלקית עם מבחר יינות שאין לו תקדים בארץ. מוני פנאן היה אחד המשקיעים בה, ושף המסעדה, ערן שרויטמן, אומר כי היא תיפתח במועד שתוכנן למרות התאבדותו
מאז התאבדותו של פאנן עוסקת ברנז'ת הקולינריה בארץ בשאלה מה יעלה בגורלה של מסעדת אמיצ'י שתוכננה להיפתח בתחילת נובמבר ברחוב מונטיפיורי 31 בתל
המסעדה, בבעלות המסעדן אציק המל (מסה, פיצה גוסטו) יונה אליהו, מוני פנאן ושותף נוסף שמעדיף להישאר בעילום שם, מתעתדת להיות מסעדה איטלקית עם מבחר יינות שאין לו תקדים בארץ.
שף המסעדה הוא ערן שרויטמן (לשעבר שף מסעדת אורקה, וכיום שף של ברי היין פינצ'וס ופיקוק) והשף קונדיטור הוא שי דובלרו (לשעבר מול ים ופיצה גוסטו).
שרויטמן אמר ל"כלכליסט" היום כי למרות התאבדותו של פנאן, המסעדה תפתח כמתוכנן בבתחילת נובמבר. “איציק ומוני היו לא רק שותפים עסקיים אלא גם חברים מאוד קרובים, אך הוחלט לא לשנות את תוכניות הפתיחה של המסעדה. אנחנו ממשיכים בבניית המקום ובגיוס כוח אדם כרגיל". אמר שרויטמן.