בירה במיל': מבשלת בוטיק חדשה
אנשי חיל האוויר אביעם סלע ואורי שגיא והמסעדנים יורם וארי ירזין פותחים מבשלה חדשה לבירת בוטיק בעמק חפר
תא"ל במיל' אביעם סלע, המוכר מפרשת פולארד, ואל"מ במיל' אורי שגיא, בכיר לשעבר במערך המסוקים של חיל האוויר, מתעתדים לפתוח מבשלת בירה בעמק חפר עם המסעדנים יורם וארי ירזין, מבעלי הרשתות מוזס, טוני וספה ועד העצם והמסעדות זוזוברה, שניצרייה וקפה איטליה.
המבשלה, הממוקמת
בארץ פועלות כיום כ15- מבשלות בוטיק, חמש מהן משווקות את תוצרתן לפאבים, למסעדות ולחנויות. התחום מתפתח בקצב מואץ. רק בחודש שעבר נפתחה בפתח תקווה מבשלת Jame's בבעלות דני אלון וג'רמי וולפלד, ויקבי רמת הגולן הודיעו בתחילת השבוע כי הם מקימים מבשלה לבירת פרימיום בקצרין עם מבשלת הגולן. גדי דבירי, הבעלים של המרכז לתרבות הבירה בירדי ויבואן של חומרי גלם לייצור בירה, מספר כי מבשלות נוספות עומדות להיפתח בחודשים הקרובים.