מה מתבשל: הא לחמנייה
הלחמנייה תככב בבאבל, רשת פאסט פוד חדשה שתגיש לחמניות במגוון מילויים וטעמים, וגם בפסטיבל ההמבורגרים השני שיוצא לדרך החודש
פאב מרוקאי. בבית הכרם בירושלים נפתחה מסעדת ביאנקיני בבעלות דינה דגן, בעלת כפר הנופש ביאנקיני בסיאסטה שבצפון ים המלח. המסעדה תציע מנות מהמטבח המרוקאי ותתפקד גם כפאב בערבים. פרטים: בית הכרם 30 פינת שדרות הרצל, ירושלים.
פסטיבל המבורגרים. פסטיבל ההמבורגרים השני יוצא לדרך ויתקיים במשך החודש בכמה מסעדות ברחבי הארץ. במסגרת ההמבורגריאדה תציע מסעדת מיט בול בראשון לציון המבורגר במשקל קילו ב־117 שקל, הכולל גם קוקטייל. מסעדת כרמים במושב סגולה תציע ארוחה לארבעה הכוללת לחמי הבית ומאזטים, סלט לבחירה והמבורגר לכל סועד ב־200 שקל לכל הארבעה, ודיל דומה יוצע גם במסעדת כדיתא במושב תימורים. בבר פירות הים איזבל בתל אביב רקחו מנה מיוחדת של קראבבורגר - המבורגר מבשר סרטן רך שריון בלחמנייה עם תפוצ'יפס, שתימכר ב־48 שקל, ובמסעדת זינק בתל אביב יימכר ההמבורגר הקלאסי (250 גרם) ב־50 שקל כולל צ'יפס ושליש בירה מהחבית. פרטים: זינק, קרליבך 29 תל אביב. מיט בול גריל בורגר, דרך המכבים 8 ראשון לציון. כרמים, מושב סגולה. כדיתא, מושב תימורים. איזבל, הארבעה 16 תל אביב.
שפית חדשה באידלסון. שפית הדס וולף (לשעבר קום איל פו) הצטרפה לאחרונה לצוות אידלסון 10 ותכהן כשפית של שני סניפי הרשת, בבן יהודה ובדיזנגוף בתל אביב, המגישים גם מנות מהמטבח לצד מאפי הבית. וולף כבר הכניסה לתפריט כמה מנות חדשות, למשל סינטה כבושה עם סלט חי של סלק בחזרת (39 שקל), פילה מוסר ים על עדשים שחורות אורגניות עם ארטישוקים וסלק צלויים, לימון כבוש ופסטו זעתר (79 שקל) וקרפצ'ו מוצרלה עם פלפלים וחצילים קלויים ונבטי צנונית (35 שקל).