מתכון לאהבה: מזקקת GLENMORANGIE והשף יובל בן נריה בהשקה משותפת
מתכון לאהבה: מזקקת GLENMORANGIE והשף יובל בן נריה בהשקה משותפת
לקראת 'ולנטיין דיי', המזקקה הסקוטית היוקרתית וקצבית הדגים YAMA של השף המוערך, ישווקו מארז משולב ויסקי מיוחד ומנות גורמה יפניות מוקפדות, באתר הקצביה ובאפליקציית וולט
קצבית הדגים YAMA של השף המוערך יובל בן נריה והמזקקה הסקוטית היוקרתית GLENMORANGIE משיקות היום (א') מארז קולינרי ייחודי אשר יימכר עד היום שלפני 'ולנטיין דיי' (14 בפברואר).
המארז שישווק באתר הקצבייה ובאפליקציית וולט מכיל מספר מנות דג על טהרת המטבח היפני ובקבוק ויסקי TALE OF TOKIO GLENMORANGIE המשווק במהדורה מיוחדת, זאת לצד כוסות, מתכוני קוקטיילים וקינוח.
בהודעת החברות נמסר כי הרקע לשיתוף הפעולה נולד בהשקת ויסקי סינגל מאלט המתיישן בחביות עץ המיזונרה, הנפוץ בעיקר ביפן. בבואה להשיק את המוצרים בישראל, במזקקה חיפשו שותף מקומי המזוהה עם תרבות המטבח היפני, וסיכמו על שיתוף הפעולה עם בן נריה, הנחשב לשם נרדף לתחום, והוא בעליהן של המסעדות Taizu, A וקצבית הבוטיק למנות דגים YAMA.
בחברת CBC (החברה המרכזית לייצור משקאות קלים), יבואנית ומשווקת GLENMORANGIE בישראל, מסבירים כי: "תשוקתו של ד"ר ביל לומסדן, המאסטר בלנדר של המזקקה לתרבות, המסורת והאוכל היפני העשירים, הובילה אתGLENMORANGIE ליישן ויסקי סינגל מאלט בחביות עץ המיזונרה, המעניק לוויסקי ארומות עשירות וטעמים מתובלים, עסיסיים ויוצאי דופן, המזכירים טעמי צימוקים, שקדים וטופי מתקתק. חיפשנו שותף מקומי להשקה ושמחנו לחבור ליובל בן נריה, שף מעורר השראה, ושם דבר ברמה עולמית בקולינריה יפנית, כדי לייצר מארז מושלם".
לדברי שף יובל בן נריה: "את יום האהבה הלועזי הקרוב, כולנו נבקש לציין בצורה אינטימית יותר, שקטה וביתית, אך עדיין מושקעת ומיוחדת. יצרנו ביחד מארז טעים ויוקרתי, המביא את הטעמים של טוקיו אהובתי, ברמה הכי גבוהה ונאמנה למקור שניתן לייצר, עד הבית".
המארז הכולל, אשר יכיל את כל המשקאות, הציוד והדגים, יעלה 700 שקלים וניתן יהיה להזמינו באתר הקצבייה או באפליקציית וולט, עד יום ג', 13 בפברואר, מ-"רעננה עד חדרה", כאשר החלוקה בפועל תתבצע ב 14 בפברואר. בחברה מסבירים כי החלוקה תתקיים רק ביום הולנטיין דיי, שכן מדובר במארז טרי המכיל חומרי גלם רגישים.